پیش دبستان و دبستان غیردولتی دخترانه شمیم عترت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان/ناحیه 4

آموزش خانواده

برگزاری جلسه آموزش خانواده دبستان شمیم عترت با حضور بسیار پرشور اولیای دانش آموزان با موضوع نقش والدین در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان با حضور استاد حیدری

جلسه آموزش خانواده

جلسه آموزش خانواده برای اولیای کلاسهای سوم،چهارم،پنجم و ششم با حضور خانم یعقوبی و اولیای دانش آموزان با موضوع روش صحیح مطالعه و شیوه های برخورد با دانش آموزان در ایام امتحانات و جلوگیری از ایجاد استرس در بچه ها و ... برگزار گردید .

کارگاه خودشناسی و خود آگاهی با والدین علاقمند

روز سه شنبه دهم آذر، کارگاه کارگاه خودشناسی و خود آگاهی با والدین علاقمند توسط خانم دکتر مبلیان در مدرسه برگزار گردید.

مواظب رابطه ها باشید .....

چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن گرم میشه…
درسته , گرم میشه اما کمرنگ میشه…!!!!!!
رابطه ام همینه…
میشه دوباره زندش کرد اما نه مثل اول…!!!!!!!!
مواظب رابطه ها باشید

که لازم نشه آب داغ روش بریزید...!!!!!!!!!!

مشاوره گروهی با مادران دانش آموزان

روز سه شنبه 21 مهر، اولین جلسه مشاوره گروهی مادران دانش آموزان با سرکار خانم دکترمبلیان، مشاور مدرسه پیرامون مسائل رفتاری دانش آموزان برگزار شد.

بهداشت روان یعنی ....

هفته بهداشت روان

 

 

شعار هفته بهداشت روان : حفظ کرامت انسانی در سلامت روان

روزشمار هفته بهداشت روان ۱۳۹۴

جمعه 94/7/24

اخلاق در سلامت

شنبه  94/7/25

انگ زدایی در مدرسه

یکشنبه 94/7/26

نقش ارتباط در سلامت روان

دوشنبه94/7/27

قانون و سلامت روان

سه شنبه94/7/28

دانش آموز محوری و سلامت روان

چهارشنبه94/7/29

حقوق شهروندی و سلامت روان

پنج شنبه94/7/30

مدیریت و سلامت روان

 

روز جهانی بهداشت

 شعار روز جهانی بهداشت 2015 : ایمنی مواد غذایی

مواد غذایی ناسالم باعث مرگ 2 میلیون نفر درسال می شوندکه عمده این تعداد را هم کودکان تشکیل می دهند. مواد غذایی حاوی باکتریهای مضر، ویروس ها، انگل ها و یا مواد شیمیایی ، مسئول بروز بیش از 200 بیماری از اسهال گرفته تا سرطان  هستند تهدیدات جدید برای ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور و بروز هستند وتغییر در شیوه تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییر در محیط زیست، ظهور عوامل بیماری زای جدید، مقاومت ضد میکروبی، همه اینها سیستم ایمنی مواد غذایی را به چالش کشیده اند افزایش سفر وتجارت هم، احتمال شیوع آلودگی ها را افزایش داده است.

شعار روز جهانی 2015 : ایمنی مواد غذایی 

عرضه مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشورها است. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال 2015 بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (همیشه و همه جا) قرار داده است.   WHO به کشورها، در پیشگیری، شناسایی، و درمان بیماری های غذا زاد کمک می کند. در این ارتباط باید استانداردها و دستورالعمل های بین المللی، برای پوشش فرایندهای اصلی غذایی، تهیه گردد. همراه با سازمان غذا وکشاورزی ملل متحد (FAO)، سازمان جهانی بهداشت از طریق شبکه اطلاع رسانی جهانی ، به کشورها در مورد ایمنی مواد غذایی اعلام خطر می کند.

پنج نکته کلیدی برای غذای سالم

 برای مثال پنج WHO نکته کلیدی، برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان  غذای سالم و ایمن، تعریف نموده است

نکته اول: تمیز نگه داشتن 

نکته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته 

نکته سوم: پختن کامل مواد غذایی 

نکته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب 

نکته پنجم: استفاده از آب و مواد غذایی سالم   

روز جهانی بهداشت (2015) فرصتی است تا به مسئولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود


 

روز جهانی کودک مبارک باد